PESTICIDE, INGRASAMINTE, TURBA, SEMINTE, SACI, SFOARA BALOTAT > CHEM AVITALA srl Baia Mare MM
Info / noutati:
NOU!!! - ingrasaminte ORGANICE = ITALPOLLINA si ORGEVIT - pentru ORICE tip de CULTURI agricole, pomicultura si viticultura
Expresii si
cuvinte cheie:
Pesticide, turba, seminte legume si flori, ingrasaminte, saci, saci rafie, saci folie, folie solarii, samanta porumb, pungi, sisteme irigat prin picurare si aspersie, saci plasa, erbicide, insecticide, raticide, otrava soareci si sobolani, fungicide, plasa gard, plasa umbrire, sfoara JUTA, magazin agricol, fitofarmacie, KLASMANN, ORGEVIT, KWS, TVK, azotat complex, gazon, mixturi furajere, lucerna
Adresa:
Baia Mare, V. Alecsandri, 6 - CASA GALBENA, in statia de autobus nr 4 si Bd. Decebal, 2 - mag. AGRAL, bloc SEMILUNA, Maramures
Orar:
L: 8-17, M: 8-17, M: 8-17, J: A 8-17, V: 8-17, S: 8-13, D:
Telefoane:
0728-930.539, 0726-680.758, 0262-211.737 - CASA GALBENA, 0726-680.759, 0262-223.287 -mag. AGRAL
Detalii optionale:
fax
0262-211.737
mail web harta Google
harta Baia Mare
 

Clipuri video:
i
inchide x
i
inchide x

Ingrasaminte Ferticare    

 

- 100% solubil in apa
- reactie slab acida - continut de uree
- continut de microelemente usor asimilabile
- ingrasamant foliar                                                                          
- continut armonios si ridicat de elemente nutritive
- materii prime ecologice
- nivel scazut de saruri.
 

 
FERTICARE 15-30-15 Este un starter cu continut ridicat de fosfor. Se foloseste la producerea rasadurilor de legume si tutun si la inradacinarea acestora dupa plantare. Imbunatateste infloritul si legarea fructelor in pomicultura.
FERTICARE 14-11-25
La producerea rasadurilor de legume si pentru fertirigarea de pornire este foarte recomandat, precum si la fertilizarile foliare in tot cursul perioadei de vegetatie, prevenind carenta de microelemente.
 
FERTICARE 24-8-16 
Se foloseste in perioada de dupa inradacinare, in toate culturile. Se recomanda in fertirigarea culturilor pretentioase fata de azot, ca ardeiul, castravetii si salata, pe toata perioada verii.
 
FERTICARE 10-5-26 La culturile pretentioase fata de potasiu, in a doua perioada de vegetatie, pentru imbunatatirea culorii, al continutului intern si a pastrarii mai bune. Este recomandat pentru fertirigarea tomatelor, a pepenilor verzi si galbeni, a livezilor intensive, precum si a plantelor ornamentale.


Ingrasaminte Cropcare

 

- sunt ingrasaminte fara reziduuri de clor
- continut armonios si ridicat de elemente nutritive
- administrare uniforma in doza unica
- asigura continuitatea nivelului nutritional, inclusiv cu microelementele necesare.
 

CROPCARE 12-22-8
 
Se recomanda a fi incorporat superficial ca starter inaintea infiintarii culturilor. In camp deschis, deasemenea, este recomandat a fi incorporat inaintea pornirii in vegetatie pentru a favoriza o buna inradacinare si inflorire abundenta. Se recomanda la toate culturile infiintate prin rasad, in pepiniere si in livezile tinere, precum si in viile si livezile intensive, inainte de inflorit.
 
CROPCARE 15-5-20
 
Poate fi folosit la fertilizarile de baza, starter si la cele faziale in cadrul culturilor pretentioase la azot. Se recomanda la toate plantele de cultura sensibile la clor, pretentioase la nivelul de fertilizare ca ardeiul, castravetii, salata, cartoful, tutunul, via, livada, plante ornamentale, conifere ornamentale, gazon.
 
CROPCARE 10-10-20
 
Se recomanda atat la fertilizarea de baza; starter, cat si ca faziala. Se foloseste la culturile fortate si in camp, la toate culturile sensibile la clor, mai ales la cele infiintate prin rasad, in doze recomandate de asistenta tehnica de specialitate.

Azotat amoniu

Caracteristici tehnice:
 
-se prezinta sub forma de granule de culoare alba, alb gri sau alb galbui
-continut de azot 34%
-asigura un spor de productie cu pana la 40%  si produse de calitate superioara.
-in componenta azotatului de amoniu jumatate din azot este sub forma de ioni de amoniu, care se asimileaza usor in sol  si cealalta jumatate este sub forma de azotiti de care planta are nevoie pe intreg sezonul de vegetatie.

Utilizare

-este folosit in special ca ingrasamant de suprafata pentru culturile de cereale, pasuni, livezi etc.
-se asimileaza treptat si in conditii bune
-se aplica atat prin imprastiere, la pregatirea patului germinatov, inainte de semanat, cit si localizar odata cu semanatul,
-la cerealele paioase si pe pajisti este preferabila aplicarea pe vegetatie, in functie de natura culturilor.
-in apa folosita in irigarea pajistilor, se aplica primavara si dupa fiecare cosit,
-se va evita stropirea frunzei plantelor deoarece provoaca arsuri sau chiar distrugerea plantelor
-dozarea pe teren se face in finctie de cultura si de conditiile de clima si sol.
 
Ingrasaminte Complexe NPK (15-15-15; 20-20-0)

 NPK este un ingrasamant complex, granulat, de mare eficienta care contine toate elementele necesare pentru dezvoltarea plantelor (azot, fosfor şi potasiu). Produsul este nonhidroscopic şi toate substanţele conţinute în îngrăşământul NPK sunt solubile în apă.
 NPK este utilizat ca îngrăşămint principal pentru toate tipurile de sol şi pentru toate tipurile de culturi agricole.
 NPK este deosebit de eficient pentru solurile negre si brune la irigare din cauza la o utilizare mai intensivă a componentei fosfat. Exista intr-o gamă largă de tipuri de produse si este posibila selectarea tipului de NPK in functie de sol si de cultura specifica

chemavitala

 Informatii la 0728-930.539, 0726-680.758 - CASA GALBENA

si 0726-680.759 - mag. AGRAL 


Domenii standard alese: AGROALIMENTARE > Import export
Inchide fereastra