Broker ASIGURARI si INMATRICULARI, cel mai ieftin RCA > KAREOL srl > constructii si instalatii Baia Mare MM
Expresii si
cuvinte cheie:
RCA ieftin, CASCO, INMATRICULARI SI asigurari auto, asigurari locuinta, incendii si calamitati naturale, asigurari risc financiar, asigurari raspundere civila - oparatori transport - CMR, malpraxis, asigurari medicale si calatorie, contorizari apa rece, constructii civile, industriale, amenajari si finisaje constructii, proiectare si executie constructii si instalatii, instalatii si centrale termice, instalatii sanitare, instalatii climatizare, aer conditionat, hidroizolatii
Adresa:
Baia Mare, Bd. Unirii, 11 - in spate la OMNIASIG - intrare si din Scolii, Maramures
Orar:
L: 8-18, M: 8-18, M: 8-18, J: 8-18, V: 8-18, S: 8-14, D:
Telefoane:
0740-922.555, 0742-611.334, 0744-511.577, 0362-730.221
Detalii optionale:
mail harta Baia Mare  
Clipuri video:
 

Asigurari RCA Baia Mare

Aici puteti solicita cel mai ieftin rca din piata asigurarilor, lucram cu toate firmele de asigurari si calculam unde aveti cel mai ieftin rca. Preturile asigurarilor de tip rca de la cele mai importante companii de pe piata romaneasca. Asigurarile rca comandate online sunt livrate de catre noi oriunde in tara.

Asigurari auto casco Baia Mare

Polita de asigurare casco se poate incheia pentru autovehiculele inmatriculate in Romania care apartin persoanelor fizice si juridice si poate sa acopere pagube de orice tip: accidente, furt, vandalism, incendiu, inundatii sau diferite calamitati naturale etc.

Oferta asigurare locuinte in Baia Mare 20 euro / an, livrare oriunde in tara.

Riscuri asigurate:
- cutremur
- inundatie
- alunecare teren
- trasnet
- explozie
- incendiu
- caderea aparatelor de zbor pe locuinte

* suma minima asigurata 20.000 euro

Inmatriculari auto Baia Mare

In cel mai scurt timp va pregtim toata docmentatia pentru inmatriculare si puteti sa veniti dupa numere in cateva ore. Noi va putem intocmi toate actele iar la cererea dumneavoastra prin imputernicire va putem scoate inclusiv numere de inmatriculare auto. Servicii de inmatriculari auto din Baia Mare se afla la 20 m de biroul nostru.
Servicii oferite: inmatriculari auto, redactare acte, fisa detinatorului auto, copiere acte, intocmire dosar auto, asigurare rca,

Pentru orice alte asigurari:

- asigurari locuinte persoane fizice
- asigurari bunuri si cladiri persoane juridice
- asigurari medicale de calatorie
- asigurari cmr/cargo


Informatii la 0740-922.555, 0742-611.334, 0744-511.577

Inchide fereastra