HERMES CONTACT SA > sedii, birouri, spatii administrative Baia Mare MM
Info / noutati:
BIROURI CONFORTABILE IN CENTRUL DE AFACERI HERMES CONTACT...
Expresii si
cuvinte cheie:
Inchirieri spatii administrative, Inchirieri sedii, Inchirieri birouri, afaceri imobiliare, firme, Inchirieri imobile, imobiliare, terenuri, Inchirieri cladiri
Adresa:
Baia Mare, Bd. Unirii, 16, Maramures
Orar:
L: 7:30-16, M: 7:30-16, M: 7:30-16, J: 7:30-16, V: 7:30-13:30, S: , D:
Telefoane:
0262-226.214, 0736-777.736, 0730-602.833
Detalii optionale:
fax
0262-226.479
mail web harta Google
harta Baia Mare
 

Clipuri video:
 

BIROURI CONFORTABILE IN CENTRUL DE AFACERI HERMES CONTACT

 

Gama de servicii oferite de
Centrul de Afaceri Hermes Contact Baia Mare Servicii imobiliare:

      Societatea asigura spatii cu destinatia birouri, sedii de firme autohtone si sedii pentru reprezentante ale unor firme straine. În imobil îsi au sediul in momentul de fata un numar de  50 de firme din diverse domenii de activitate.

Oferta de spatii pentru închiriere:  

  • Spatii standard (birouri) structurate pe module de 86 respectiv 66 mp, organizate pe doua sau trei încaperi, cu dependinte: grup sanitar, chicineta, balcoane
  • Spatii (birouri) cu dimensiuni mai mici amenajate în interiorul apartamentelor standard, pe module de 30 sau 20 mp cu dependinte si grup sanitar
  • Spatii adecvate pentru amplasarea de reclame si firme luminoase pe fatada cladirii
    Tariful de inchiriere este stabilit în functie de suprafata închiriata si de dotari si se situeaza la un nivel mediu al tarifelor practicate pe piata pentru spatii similare, la cel mai bun raport calitate-pret.

    De asemenea, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Maramures, firma noastra va poate pune la dispozitie, contra cost, sali de cursuri, sedinte, intalniri, seminarii, serbari pentru institutii de invatamant - de diverse capacitati:
  • 20 - 25 de locuri
  • 26 - 60 de locuri
  • 80 - 250 de locuri

     Toate spatiile sunt dotate cu mese, scaune, aer conditionat, ecran și, functie de solicitare pot fi asigurate cu laptop, video proiector, instalatie translatie simultana.

     De asemenea, daca este necesar, putem asigura servicii la cheie de organizare evenimente de tip seminarii, mese rotunde, prezentari de servicii/produse.

     În toate cazurile mai sus prezentate, putem asigura asistenta tehnica, mobilizarea participantilor și eventual catering aferent desfașurarii în bune conditii a evenimentului.

Servicii conexe:

  • paza imobil -  asigurata de proprietar, zilnic, de luni pana vineri, între orele 16-8, iar sambata si duminica pe toata durata zilei
  • supraveghere video - 24 h din 24h
  • transport persoane cu lift modern
  • asigurare spatiu de parcare -  in imediata apropiere a cladirii

Utilitati:

      Energia electrica, apa rece, apa calda, încalzirea si salubritatea se asigura de catre proprietar contra cost. Imobilul dispune de racordare la reteaua de telefonie Romtelecom si RDS. Curatenia pe casa scarii si în incinta este asigurata de proprietar.

      Centrul de Afaceri Hermes Contact îsi propune sa ocupe un loc important în randul societatilor de servicii din municipiul Baia Mare si din regiunea de Nord Vest a tarii in special prin performantele economice si dimensiunea capitalului propriu investit.
      Cheia succesului nostru este calitatea serviciilor oferite. Cautam sa rezolvam cat mai simplu si operativ solicitarile clientilor nostri stabilind relatii de lunga durata bazate pe parteneriat si castig reciproc

 

 

Portofoliu

 

Galerie Foto

 


i


Inchide fereastra