Dealer SALAMANDER Germania > PROFILE TAMPLARIE PVC SALAMANDER > MEDIAPRESS srl Baia Mare MM
Info / noutati:
ACUM si in VIITOR!!! - pasiune pentru parteneriat...
Expresii si
cuvinte cheie:
Profile PVC SALAMANDER, feronerie SIEGENIE AUBY, dealer SALAMANDER, tamplarie pvc, termopan Germania, usi pvc, ferestre pvc, usi glisante si culisante, ferestre cu geam termopan, geamuri termopan, tamplarie PVC placata cu aluminiu, tehnica parasolara, plase tantari, plase antiinsecte, rulouri exterioare, amenajari si finisaje constructii, reabilitari cladiri istorice, biserici
Adresa:
Baia Mare, Bd. Bucuresti, 44 - langa biliard OCTOPUS, Maramures
Orar:
L: 8-16, M: 8-16, M: 8-16, J: 8-16, V: 8-16, S: , D:
Telefoane:
0729-005.634, 0728-444.559, 0262-226.335
Detalii optionale:
fax
0262-226.610
mail web harta Google
harta Baia Mare
 
Clipuri video:
 

Informatii la 0729-005.634, 0728-444.559

 

Sisteme pentru usi

Sisteme de usi.  Intrari cu stil.

Usile va reprezinta mai mult decat ati putea crede. Ele vorbesc despre stilul proprietarului, caracterul si personalitatea fiecaruia. Design-ul lor particular precum si exigentele clientilor in materie de securitate adauga noi provocari pentru producatori in fiecare zi. Salamander furnizeaza solutii pentru a acoperi o multitudine de cerinte tehnice si preferinte in materie de design.

Toate sistemele SALAMANDER permit constructia diverselor tipuri de usi: simple, de intrare, cu deschideri spre interior sau exterior, culisante, armonice. 

Cu toate acestea SALAMANDER va pune la dispozitie si profile speciale, gandite satisfaca cele mai mari exigente si cele mai intense solicitari.



Puteti personaliza usa Dumneavoastra termopan prin forme deosebite, casetari, arce, sticla ornamentala sau vitralii si puteti folosi toata tehnica moderna antiefractie ori sisteme automatizate de inchidere.


Alegeti oricare din profilele de mai sus pentru a intra in detalii.

/// Culori si forme

/// Asigurarea calitatii

 
 
 
 
 
  

Sisteme pentru ferestre

Ca parte reprezentativa a oricarei constructii, ferestrele sunt mai mult decat o simpla legatura cu exteriorul,  design-ul acestora jucand un rol important in arhitectura casei. Fiind un element important al fatadelor, ferestrele trebuie deci sa asigure mai mult decat izolare termica si fonica superioara. Ele leaga lumea de afara de interior, imprimand caracter spatiului nostru privat.

Cu ferestrele si usile SALAMANDER atingeti echilibrul perfect intre izolare si comunicare, astfel incat  sa va bucurati pe deplin de stralucire si lumina vara, cat si de liniste si confort iarna fiind la adapost de orice intemperie.

Ferestrele trebuie sa indeplineasca standarde ridicate de design, inalte norme tehnice, stabilitate in timp, rezistenta la incercari de efractie si la intemperii. Ele reflecta stilul nostru de viata si preferintele noastre.

Aceasta inseamna ca timpul petrecut de specialistii germani cautand cele mai bune solutii, inventand si implementand tehnologii, transformand viitorul in prezent, este din plin rasplatit zi de zi de increderea acordata de clientii nostri care traiesc in spatii delimitate de ferestrele SALAMANDER. 
Este increderea data de alegerea unei marci bineunoscuta pe plan international pentru calitate, inovatie si grija pentru mediu.

Alegeti oricare din profilele de mai sus bluEvolution, Streamline, Streamline Alu, 3D sau 2 D pentru a intra in detalii.

/// Culori si forme

/// Asigurarea calitatii

 
 
 
 
 
  

Accesorii

Armaturi.

Partea nevazuta a ferestrelor care asigura stabilitate si rezistenta mecanica. Importanta si ascunsa privirii, armarea profilelor trebuie facuta conform cu normele tehnice ale producatorului SALAMANDER. Cataloagele tehnice prevad in detaliu modul de armare, forma si grosimea armaturii in functie de solicitarile la care va fi supusa fereastra.
Spre armaturi


Glafuri.

Glafurile si pervazele intregesc ansamblul de tamplarie si, pe langa impactul estetic functionalitatea si montarea corecta sunt deosebit de importante. Glafurile trebuie sa fie rezistente la zgarieturi ...
Spre glafuri


Feronerie.

Daca vom cauta originile latine ale cuvantului fereastra vom descoperi ca  “Fenestra” inseamna deschidere in zid pentru lumina si aer. Dar ferestrele moderne in care calitatea profilelor se imbina cu feroneria de inalta clasa pot face mai mult decat atat, oferind flexibilitate aproape nelimitata, asigurand deschidere si protectie in acelasi timp. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

concret... 

 


Inchide fereastra