CURS conversational de LIMBA GERMANA > EDUCONS SRL Baia Mare MM
Info / noutati:
Cursul de limba germană indiferent de nivel cuprinde 60 de ore și se desfășoară de 2 ori pe săptămână câte 3 ore (între orele 17-20), pe o perioadă de 10 săptămâni.
Expresii si
cuvinte cheie:
Curs limba germana, curs germana, initiere limba germana, curs, cursuri, cursuri initiere, cursuri calificare, curs competente limba germana, initiere germana, curs vorbire fluent limba germana, curs conversational limba germana
Adresa:
Baia Mare, Bd. Unirii, 16 /14, Maramures
Orar:
L: 9-19, M: 9-19, M: 9-19, J: 9-19, V: 9-17, S: , D:
Telefoane:
0730-102.899
Detalii optionale:
mail web harta Google
harta Baia Mare
 
, Baia Mare
Clipuri video:

Curs limba germana  

 

Curs: LIMBA GERMANA CONVERSATIONALA nivel A1

Data incepere: 13/03/2019 // Durata: 60 ore

Perioada inscrieri: 25/02/2019 - 12/03/2019
OrganizatorEDUCONS

 

CUI SE ADRESEAZĂ CURSUL? Cursul este destinat tuturor persoanelor de peste 18 ani, care doresc să se familiarizeze cu limba germană. 

TEMATICA ABORDATĂ: Cursul de limbă germană este structurat pe teme generale de maximă importanţă şi actualitate, legate de oameni şi viaţa lor: familia, casa, societatea şi mediul social, domeniul profesional, petrecerea timpului liber, etc. 

METODE FOLOSITE: Cursul de limbă germană se desfășoară în săli de curs dotate corespunzător şi modern, cu: suport de scris – tablă ceramică sau flipchart, ecran de proiecţie şi video-proiector, laptop cu boxe, mobilier adecvat pentru lector şi cursanţi, la care se adaugă suportul de curs – cartea cursantului, însoţită şi de caietul propriu de exerciţii.

Metodele folosite pentru învăţarea limbii germane sunt diverse şi complexe, şi au la bază mijloacele clasice (scrise şi audio) de predare a unei limbi străine, la care se adaugă interacţiunea continuă dintre lector şi cursanţi, implicarea directă în actul învăţării, jocul de rol, discuţiile pe teme date, verificarea periodică a noilor abilităţi de limbă.

BENEFICII: Beneficiile directe ale cursanţilor sunt legate de „stăpânirea” limbii germane, folosirea sa în exprimare verbală sau scrisă, în funcţie de nivelul de studiu ales, cunoştinţele fiind recunoscute prin Certificatele A.N.C., care atestă capacitatea de a folosi limba germană, oral şi în scris. 

Beneficiile indirecte sunt generate de: dezvoltarea personală a cursanţilor, integrarea în echipă, descoperirea afinităţilor comune cu ale altor cursanţi, stabilirea unor relaţii umane de durată, depăşirea pragurilor personale.

DURATA CURSULUI: Este de 10 săptămâni ( 60 de ore/fiecare nivel), cu desfășurare în şedinţe de căte 3 ore, de 2 ori pe săptămână. 

LOC DE DESFĂȘURARE: Sălile de curs ale firmei S.C. Educons S.R.L sau, în cazul contractelor cu firme şi instituţii, şi la dorinţa acestora, cursurile se desfăşoară la sediile lor, în săli specializate.

LECTOR: Cristina Buticaș este formator certificat, angajată a firmei de peste 17 ani, cu mare experiență în lucrul cu adulții

COMPETENȚE ȘI CERTIFICARE: Conform Cadrului European de Referinţă, la finalul fiecărui nivel, în urma unui examen final, se obţine un certificat recunoscut pe plan naţional (A.N.C.) sau pe plan internaţional (LCCI). 

Pentru recunosterea internaţională a certificatelor A.N.C. eliberate după finalizarea cursului este necesară apostilarea (recunoscute în ţări semnatare ale Convenţiei de la Haga-1961) sau supralegalizarea (recunoscute în ţări nesemnatare ale Convenţiei de la Haga).

 

 

 

 

 


NOU !!! LIMBA GERMANA PENTRU COPII

Data incepere: 05/04/2019 // Durata: 8 ore in 4 zile

Perioada inscrieri: 04/03/2019 - 04/04/2019
OrganizatorEDUCONS

 

Copiii asimileaza foarte repede, natural, fără a simți vreun efort sau oboseală, iar rezultatele rămân întipărite bine în bagajul lor de cunoștințe

Cursul se va desfășura într-o ședință pe săptămână sâmbăta între orele 12:15 și 14:15.

Se vor parcurge un total de 8 ore/ lună, (200 lei/lună) iar plata se va efectua  cu 5 zile înaintea începerii fiecărei luni.

Locurile se ocupă în ordinea achitării.

La finalul cursului , copiii vor fi evaluați și vor primi certificate de participare. 

Pentru relații suplimentare și înscrieri tel. 0730-102899

 

 


Inchide fereastra