AUTOMATIZARI CLOPOTE, montat CEAS turn si CLOPOT nou > KOVACS ROBERT > Recond Expert srl Baia Mare MM
Info / noutati:
KOVACS ROBERT PFA executa lucrari de montare, automatizare si intretinere a clopotelor vechi si noi pentru diferite biserici,reconditionat clopot crapat , a ceasurilor de turn si a schelelor si structurilor aferente
Expresii si
cuvinte cheie:
Automatizare clopot, automatizari clopote biserici, clopote actionate electric, instalare sisteme ceasuri turn si clopote noi, clopote complet automatizate cu telecomanda, actionare clopote cu telefon mobil, telecomanda clopot, montare ceasuri turn noi, turnatorie clopote, reconditionari clopote si structuri de sustinere, juguri, cumpana, clopote biserici si manastiri, sudura cu WIG a clopotelor fisurate
Adresa:
Baia Mare, Luminisului, 4 A , Maramures
Orar:
L: 8-17, M: 8-17, M: 8-17, J: 8-17, V: 8-17, S: 8-12, D:
Telefoane:
0744-124.713
Detalii optionale:
mail web harta Google
 
Clipuri video:
clopote
inchide x

Informatii la 0744-124.713

 

Automatizari clopote

Reparatii clopote la curent

Reconditionari clopote crapate

Ceasuri de turn

 

Descriere:

Clopotele existente vor fi actionate de un electromagnet , puterea caruia este direct proportionala cu marimea clopotelor . Pornirea este lenta , pentru a proteja clopotul , avand consum scazut de energie . La sistemul nostru ramane si funia existenta in caz de pana de curent .

Alimentarea turnului cu curent electric monofazat 230 V se poate efectua separat de instalatia existenta . La clopote se schimba cumpana ( jug ) , rulmentii si bratul , se intoarce clopotul ( se roteste in jurul axului ) in functie de uzura acestuia .

Sistemul electric cuprinde tabloul de siguranta , de forta si de comanda care vor fi montate in locurile stabilite de benificiar . Pornirea clopotelor se poate efectua din altar sau la intrarea in biserica . Clopotele pot fi actionate de un ceas programator pentru funtionarea automata la orele stabilite de beneficiar .

La cerere clopotele pot fi pornite cu telecomanda sau prin apel telefonic .

La reconditionarea sau repararea clopotelor crapate , fisurate se foloseste cea mai noua tehnologie de sudura .

Ceasurile de turn sunt de generatia cea mai moderna cu precizie ridicata , si cu posibilitate de iluminat pe timp de noapte .

Garantia lucrarilor este de 5 ani .

  

Contact : Kovacs Robert Tel : 0744124713 , E-mail : kovacsrobert15@yahoo.com

 


Inchide fereastra